9200000011356585

Samen met Uitgeverij Van Holkema & Warendorf speelt Banger Sisters voor Sinterklaas. We mogen namelijk een pakket weggeven met twee leuke boekjes van het bekende hondje Dribbel, namelijk: Kiekeboe, Dribbel! en Met Dribbel op avontuur. Kijk snel verder hoe jij kans maakt op dit leuke en speelse pakket.


Kiekeboe, Dribbel!
Wie zit er achter de bloempot verstopt? Kiekeboe! In deze bijzondere uitgave van het bekende hondje Dribbel speelt de kleine lezer samen met Dribbel en andere dieren verstoppertje. Door middel van flapjes op de pagina’s kunnen peuters en kleuters erachter komen wie waar zit. En de dierengeluiden maken dit boek helemaal af. Een geweldig en leerzaam boek dat alle zintuigen prikkelt en tegelijkertijd zorgt voor lees- en speelplezier!
Dit bijzonder leuke boekjes zorgt niet alleen voor het nodige leesplezier, de jonge lezer wordt tevens uitgedaagd om samen met Dribbel verstoppertje te spelen. Door samen met hem te zoeken en de flapjes te openen, ontdek je wie van Dribbel zijn vriendjes verstopt zit. Maar dat is nog niet alles. Heb je het diertje eenmaal ontdekt, dan kun je op het knopje drukken van het desbetreffende dier en hoor je wat voor geluid hij of zij maakt. Kiekeboe, Dribbel! zorgt dan ook gegarandeerd voor heel wat lees-, kijk- en luisterplezier!

Met Dribbel op avontuur
Met Dribbel op avontuur. Wie kent Dribbel niet? Al decennialang is de speelse pup van Eric Hill een wereldwijd succes. Iedere dreumes en peuter groeit ermee op. Met Dribbel op avontuur is opnieuw een geweldig exemplaar in een tijdloze reeks van vrolijke boeken. Dit kartonboekje is voorzien van een vingerpop en zorgt voor extra interactie tijdens het voorlezen. Een prachtige ervaring voor de kleintjes.
Samen met Dribbel kun je in dit boekje op reis. Ga met hem mee in de bus, op de tractor, met de auto en nog veel meer! Wat helemaal leuk is, is het vingerpopje dat in het boekje zit, waardoor je Dribbel kan laten bewegen en gezellig bij hem kan zijn. Een erg leuk boekje voor de jonge ontdekkers onder ons!

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op zo’n grappig pakket? Stuur dan voor 5 december 2013 een kort gedichtje waarin je vertelt welk kindje volgens jou dit pakket moet winnen en waarom. De leukste, grappigste en uniekste inzending wordt beloond met dit pakketje.
Mail je inzending naar winnen@erya.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.