9200000021327845

Samen met Uitgeverij Van Holkema & Warendorf speelt Banger Sisters voor Sinterklaas. We mogen namelijk een verzamelset weggeven van de immens populaire Meneertjes en Mevrouwtjes-serie! De set die wij mogen weggeven bestaat uit: Mevrouwtje Zonneschijn, Meneertje Slordig, Meneertje Hatsjoe, Meneertje Dapper en Mevrouwtje Geluk. Kijk snel hoe jij kans maakt om deze geweldige prijs te winnen.

Deze verzamelset bevat zoals gezegd vijf deeltjes van de populaire Meneertjes en Mevrouwtjes-serie. De dunne witte boekjes met grappige verhalen zijn weer helemaal van nu! Ideaal als klein cadeautje voor elke gelegenheid. Voor iedereen is er wel een toepasselijke titel.

Wist je dat…
… er wereldwijd elke 2,5 seconde een Meneertje of Mevrouwtje-boek wordt verkocht?
… Meneertje Kietel in 1976 is bedacht door het zoontje van Roger Hargreaves?
… er nu 40 verschillende titels in het Nederlands leverbaar zijn? Spaar ze allemaal!

De kracht van deze boekjes schuilt in het feit dat ze leuk zijn voor zowel jong en oud. Voor ieder mens en ieder karaktertype is er wel een toepasselijk boekje te vinden. Deze serie is niet alleen een ideaal cadeau om weg te geven, de grappige boekjes zijn ook zeer geschikt om jezelf blij mee te maken.

De verhaaltjes in de boekjes zijn grappig en origineel en sluiten prima aan op het thema. Wat het vooral geweldig maakt, zijn de koddige illustraties waar je uren naar kunt kijken. Ze zijn uniek en onderscheidend waardoor je meteen weet dat je met deze serie te maken hebt. En natuurlijk sluiten ook deze prima aan op het thema waardoor je automatisch met een glimlach de boekjes leest en bekijkt.

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op zo’n grappige verzamelset? Beantwoord dan voor 5 december 2013 de volgende vraag:
Op welk van de Meneertjes of Mevrouwtjes uit deze serie lijk jij het meest en waarom?
De leukste, grappigste en uniekste inzending wordt beloond met dit pakketje.
Mail je inzending naar winnen@erya.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.