3878

De smaakvoorkeur van de Nederlandse consument is constant in verandering. Zo ook binnen het koffiesegment. Uit onderzoek blijkt dat ruim een derde van de Nederlanders anno 2013 vaker de voorkeur geeft aan intense koffie – koffie met een krachtige smaak – dan vijf jaar geleden. Intense koffie geeft hen vooral een gevoel van genieten. Om aan deze veranderende smaakvoorkeur te blijven voldoen lanceert Senseo vier intense melanges. Banger Sisters mocht twee van deze smaken testen: Intense black en Intense espresso.

Wat voor koffiedrinker je ook bent – ochtend, middag of avond – voorop staat dat we vooral willen genieten van het aroma en dat de meeste mensen hierdoor kieskeuriger zijn geworden op het gebied van smaken koffie. Uit onderzoek is gebleken dat koffie voor vrouwen een gevoel van gezelligheid moet opleveren, mannen willen daarentegen een gevoel van ontspanning en kracht opwekken. De nieuwe Intense smaken van Senseo voldoen geheel aan dit gevoel.

Intense Black
Deze koffiesmaak bestaat uit een robuuste melange met smaaktinten van pure chocola, zwarte bes en citrus. Zoals de naam doet vermoeden geeft deze smaak je een intens moment van genieten en ontspanning. De krachtige smaak zit hem vooral in de combinatie van ingredi├źnten die je doen beseffen dat je te maken hebt met een koffie die een stevige body bezit. Alleen al even ruiken is voldoende om de volle smaak te beleven. Hier waren we het er dan ook unaniem over eens: Intense black geeft je een moment om niet te vergeten.

Intense espresso
Net als bij Intense black besef je al snel dat deze koffie niet zomaar een toegevoegd smaakje bevat. Hier is duidelijk over nagedacht. Intense espresso bevat een krachtige en verfijnde melange met smaaktinten van karamel, honing en rood fruit. Hierdoor is enerzijds een zachte koffiesmaak ontstaan, maar anderzijds is hij evengoed vol kracht en – wederom zoals de naam doet vermoeden – intens. Ben je dus op zoek naar een heerlijke espresso, dan raden we aan om deze smaak zeker een keer te proberen!

Andere intense melanges met krachtige smaak
De Senseo Intense collectie bestaat uit vier intense melanges geïnspireerd op de rijke Italiaanse koffiecultuur met stuk voor stuk een eigen signatuur. De Senseo Intense blends zijn extra fijn gemalen en de intense branding vervolmaakt de krachtige smaak en het rijke aroma. Naast Intense black en Intense espresso bestaat de Intense collectie uit de volgende varianten:
Intense superior: een pittige en kruidige blend met een intens donker karakter en een subtiele smaak van noten en zoethout.
Intense extreme: een pittige en robuuste melange met een krachtig karakter en smaaktinten van cederhout en peper.

Benieuwd geworden naar de Intense smaken van Senseo? De Intense collectie is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.