Testing for Banger Sisters - Pasta’s van Atkins

Eerder kon je hier op Banger Sisters al lezen over de koolhydraatarme pasta van Atkins. Daarin kon je lezen hoe gezond deze pasta’s zijn en ook hoe ze helpen om je af te vallen en daarnaast je eigen fit te voelen. Maar is deze pasta ook lekker vroegen wij ons af. Banger Sisters zocht het voor je uit.

Je wilt graag een goed figuur, een kilo of wat verliezen en lekker fit in je vel zitten, maar om nu alle lekkere dingen te laten staan is ook wel een pittige uitdaging. Gelukkig maakt Atkins het stuk minder frustrerend om te aan je gewicht te werken. Neem bijvoorbeeld hun nieuwe pasta’s, de Atkins Cuisine Fusilli en Penne. De eerste pasta in Nederland met 70% minder koolhydraten. Nu kun je toch lekker genieten van een pastagerecht zonder een overvloed van koolhydraten. Dat is goed nieuws natuurlijk, maar graag willen we bij Banger Sisters weten of de Atkins Cuisine Fusilli en Penne ook lekker is. Natuurlijk! riep men bij Atkins, en stuurde ons een pakketje op om te proeven.

Daar zijn ze dan, twee pakken pasta van Atkins. We mogen de penne en de fusilli gaan uitproberen. Allereerst zitten de pasta’s verpakt in een mooie doos met doorkijkvenster. Handig, want zo zie je direct wat je koopt. Daarnaast is het logo van Atkins duidelijk zichtbaar, wat weer zorgt voor een goede herkenbaarheid. De pasta zelf ziet er wat donkerder dan doorgaans uit, wat in eerste instantie de indruk wekt dat je hier te maken hebt met stevige, droge pasta. Na het koken van de pasta blijkt echter niets minder waar. De pasta is smeuïg en heeft een lekkere bite, natuurlijk afhankelijk of je de pasta al dente kookt of langer.

Atkins Cuisine Fusilli en Penne zijn, net als al andere producten van Atkins, verkrijgbaar bij supermarkt en drogisterij.
Ook eens proberen? Kijk voor heerlijke Atkins-recepten met Atkins Cuisine Fusilli en Penne op Atkins.com.

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.