Vandaag is het Moederdag en Banger Sisters heeft natuurlijk speciaal vandaag een Moederdag~winactie.  Alle moeders, stiefmoeders, pleegmoeders, schoonmoeders, hondenmoeders, kattenmoeders, écht alle moeders opgelet want we geven maar liefst drie Home Fragrances Vetiver-Mandarin pakketjes van Kneipp weg!

Vetiver-Mandarin
Just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur. Fruitig, kruidig. Heerlijke geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Zo creëer je in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Deze zorgvuldig geselecteerde Kneipp geuren zijn composities van natuurlijke etherische oliën en zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Kneipp heeft al ruim 125 jaar ervaring met geuren en de effectiviteit van geuren op de gemoedstoestand. De producten geven je een lekker gevoel, zijn van hoogwaardige kwaliteit en geïnspireerd door de natuur.

Banger Sisters mag maar liefst drie heerlijke pakketten Kneipp Home Fragrances weggeven met daarin de Fragrance sticks en een Scented candle in de geur Vetiver-Mandarin.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Kneipp Moederdag naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 mei 2019

written by

11 reacties op Moederdag~Winactie! Win een Kneipp Home Fragrances Vetiver-Mandarin pakket!

  1. Wow
    Iedere moeder verdient met moederdag toch een mooi cadeau
    Als ik win gaat het pakket naar het verpleegtehuis om onze moedertjes eens lekker te verwennen !!!

  2. ??Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder zeker heel blij zou heel graag deze geweldige verrassing voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij ? Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet ? gun haar deze verwennerij hopelijk maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

  3. wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder maar met dit prachtige exemplaar, mooi cadeau voor haar 90 jaar #duimenmaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.