Waanzinnige Winter Wedstrijd - 3 Bioskaartjes

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het wordt dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen!
Vandaag bij de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters maak je kans op twee bioscoopkaartjes voor de film Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine.

Het is winter in Pinchcliffe en Ludwig droomt van een witte Kerst, ook al ligt er nog geen sneeuw. Uitvinder Reodor besluit daarom ’s werelds krachtigste sneeuwkanon te maken, maar helaas belandt de uitvinding in handen van Freeman Pløsen. Freeman is de uitgever van de lokale krant. Om de verkoop van zijn krant te doen stijgen, belooft hij de lezers een recordhoeveelheid sneeuw. De machine is echter niet bedoeld om Moeder Natuur uit te dagen en een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen.
Aan Solan en Ludwig de belangrijke taak om Freeman te stoppen en kerstmis te redden.

De verlegen egel Ludvig, de ondeugende ekster Solan en de uitvinder Reodor Felgen zijn geen onbekenden in Noorwegen. De drie karakters verschenen in de jaren ’70 in Pinchcliffe Grand Prix, een stop-motionfilm die het allergrootste filmsucces van het land werd (5,5 miljoen bioscoopkaartjes verkocht op een bevolking van 4,9 miljoen mensen!).

Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is de langeverwachte opvolger, geregisseerd door Rasmus A. Sivertsen en geproduceerd door Maipo Film. Het is de eerste Noorse stop-motionfilm in bijna veertig jaar. Het script van Karsten Fullu is gebaseerd op het universum van Kjell Aukrust (schrijver en bedenker van de Pinchcliffe-wereld) en het kinderboek van Harald Sommerin Simonnæs.
Hoewel Solan & Ludwig en de sneeuwmachine volledig in Noorwegen werd geproduceerd, zit er ook een Nederlands tintje aan; voor de poppen kregen de makers namelijk hulp van de studio Pedri Animation uit Ankeveen. De stop-motionfilm heeft een budget van 3,3 miljoen euro en doorbrak vorig jaar in Noorwegen wederom records: de film trok in het openingsweekend alleen al 174.000 bezoekers en behaalde daarmee de op een na beste opening van de afgelopen tien jaar. Totaal werden er maar liefst ruim 850.000 kaartjes verkocht.

Wil jij deze film ook gaan bekijken in de bioscoop?
Let dan op want Banger Sisters mag 3x een set van 2 kaartjes weggeven!
Om kans te maken stuur je voor 10 december 2014 een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@bangersisters.nl
Vermeld als onderwerp Solan & Ludwig en de sneeuwmachine

written by

1 reactie op Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win bioscoopkaartjes voor Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.