Waanzinnige Winter Wedstrijd - 7 Bijuwels

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het wordt dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen!
Maak nu bij onze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans op een prachtige ketting van Bijuwels.

Bij Bijuwels kun je terecht voor alles op het gebied van kralen, sieraden en accessoires. Met een ruime keuze aan werkmaterialen en benodigdheden is het heerlijk om hier eens lekker rond te snuffelen. Dit kun je doen in hun prachtige winkel aan de Spiegelstraat 1b in Bussum, maar ook vanuit je luie stoel in hun webwinkel www.bijuwels.nl
De sieraden die je bij Bijuwels aan treft zijn met de hand en de grootse zorg gemaakt. Hierbij maken zij vooral gebruik van natuurlijke zoals hout, glas, half edelstenen en zoetwater pareltjes. Helemaal weg van alle mooi dingen maar geen idee hoe je daarmee aan de slag moet? Geen probleem, want Bijuwels geeft ook workshops sieraden voor jong en oud in hun winkel in Bussum.

Speciaal voor onze Waanzinnige Winter Wedstrijd stelt Bijuwels een prachtige halsketting met de naam Autumn Love ter beschikking.

Kans maken op dit bijzonder mooie sieraad?
Like Bijuwels op Facebook en stuur een mailtje met als onderwerp Bijuwels naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Meedoen kan tot 14 december 2014

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win een prachtige ketting van Bijuwels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.