December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een Kneipp Geschenkset Lavendel. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Kneipp Geschenkset Lavendel
Toe aan pure ontspanning? Kies dan voor de Lavendel producten van Kneipp. Lavendel heeft een kalmerende, verzachtende en harmoniserende werking en brengt zowel lichaam als geest weer helemaal in balans. Fysieke of mentale spanningen, slapeloosheid of een gestrest gevoel verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Kneipp Lavendel verzorgingsproducten zorgen, naast de onmiddellijk kalmerende werking op je zintuigen, voor een intensief herstellende en hydraterende verzorging van de huid door de belangrijke vitamines A & E en panthenol. Daarnaast bevorderen deze producten de doorbloeding.

Deze Kneipp Geschenkset Lavendel bevat vier heerlijke producten: een Lavendel douche foam 200ml, Lavendel body lotion 75 ml, Lavendel huidolie 20ml en een Lavendel massageolie 20ml. Geniet van een moment van pure ontspanning.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Kneipp Lavendel naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 december 2020

written by

11 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win een Kneipp Geschenkset Lavendel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.