December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Het Chagrijnige Slagzwaard boek 2 ~ De Wraak van Nairghan van Theo Barkel. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Het Chagrijnige Slagzwaard boek 2 ~ De Wraak van Nairghan – Theo Barkel
Nairghan, de broer van Miurghan de Magiër, is ontsnapt uit zijn gevangenis in de Onbeschreven Zuilen in het hart van Corinthar, het buurland van Potanesië, en heeft wraak gezworen op de Woudheks en Miurghan. De ontvoering van de broer van het chagrijnige slagzwaard is nog slechts het begin. Hiram ziet zich gedwongen om met onder andere de beide magiërs naar Corinthar te trekken, waar al jaren anarchie heerst, om het noodlot af te wenden.
Ondertussen arriveert er een mysterieuze vreemdeling in Potanesië die zijn eigen plan volgt en duiken er oude vijanden op. Chaos en een burgeroorlog lijken onafwendbaar. En dan verschijnt Cromag Non, de barbaar…

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het Chagrijnige Slagzwaard 2 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 22 december 2020

written by

4 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win Het Chagrijnige Slagzwaard boek 2 ~ De Wraak van Nairghan van Theo Barkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.