Zo nog één weekje en dan begint de kerstvakantie. Althans, dat is het op het moment dat ik schrijf. Ik vrees dat de scholen eerder dicht gaan. Op het moment dat jullie dit lezen is het duidelijk.

Aankomend kerstvakantie is de eerste vakantie in 2 jaar tijd waarin ik mijniet meer met mijn studie bezighoefte houden! Wat een vooruitzicht! Het is wel even omschakelen merk ik zelf.

Voor een lange periode draaide alles om mijnstudie, waaronder ook mijn stage valt. Nu valt dat weg en kan ik mijn hobby’s weer oppakken. Mijnvide heb ik al opgeruimd en beetje anders ingericht.Waardoor ik weer wordt uitgedaagd om te tekenen en dergelijke. Voor nu voel ik die behoefte nog niet, maar alles staat klaar om zo te kunnen beginnen.

Ik ga gewoon lekker de tijd nemen, doen waar ik zin in heb op dat moment en wanneer ik het wil. In ieder geval ga ik verder met het verven in mijn slaapkamer. Dat is nog niet af. Nu heb ik daar alle tijd voor. Op dit moment heb ik helaas geen baan na de vakantie. En zodra ik mijn diploma heb, kom ik op de invallijst van de school te staan waar ik nu stage loop. In ieder geval iets.

Het is al een ander soort kerst dan gewoonlijk en ik hoop wel dat ik het gewoon gezellig kan vieren met mijn ouders, mijn zus en haar vriend. Vanavond (maandagavond) zullen we meer weten. Maar we zullen er toch maar het beste van maken.

Op dit moment weet ik even niet wat ik nog meer schrijven. Ik ben gewoon even bezig met dingen afronden en dergelijke. Hopelijk heb ik volgende week weer meer inspiratie.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.