December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op William & Tisquantum van Bianca Mastenbroek. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

William & Tisquantum. De helse reis van de Pilgrims en hun ontberingen in Amerika  – Bianca Mastenbroek
In 1620 moet de elfjarige weesjongen William het vertrouwde Leiden verlaten, omdat de Pilgrims een nieuw bestaan gaan opbouwen in Amerika. In 1620 moet de elfjarige weesjongen William het vertrouwde Leiden verlaten, omdat de Pilgrims een nieuw bestaan gaan opbouwen in Amerika. Ze overleven de reis ternauwernood, en als ze dan voet aan wal zetten, blijkt het een woest en gevaarlijk land. Maar geen onbewoond land… William is doodsbang voor zijn nieuwe buren. Dus als Tisquantum namens de Grote Leider van de omliggende stammen zijn hulp aanbiedt, houdt William hem nauwlettend in de gaten. Is zijn voorgevoel terecht, is Tisquantum niet te vertrouwen? Moet William de kolonie redden? Geschreven vanuit twee perspectieven, en gebaseerd op ware gebeurtenissen. Een nieuw, spannend historisch jeugdboek van Bianca Mastenbroek. In 2019 won zij De Jonge Beckman én de Thea Beckmanprijs met Hendrick, de Hollandsche indiaan.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp William & Tisquantum naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 21 december 2020

written by

7 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win William & Tisquantum van Bianca Mastenbroek!

  1. Leuke prijs! Even een kleine opmerking, dit stukje staat er 2x in:

    In 1620 moet de elfjarige weesjongen William het vertrouwde Leiden verlaten, omdat de Pilgrims een nieuw bestaan gaan opbouwen in Amerika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.