December was waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gingen we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Bij deze winactie maakte je kans op De Quantumdetectives van Theo Barkel & Johan Klein Haneveld. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De Quantumdetectives – Theo Barkel & Johan Klein Haneveld
Theo Barkel en Johan Klein Haneveld bundelen hun krachten in deze thriller die zich afspeelt in het Nederland van de toekomst.

Najaar 2035. Bouwlieden ontdekken tijdens restauratiewerkzaamheden een lijk dat ingemetseld is in de muur van een  oud flatgebouw. De politie denkt  aan maffiapraktijken, totdat de patholoog tijdens de autopsie een bijzondere ontdekking doet. Tegelijkertijd vinden er  storingen plaats in het forensisch instituut, de nieuwe koude fusie centrale van Delft en andere kerncentrales over de gehele wereld.
Rechercheur Nadine Sanders staat voor een raadsel.

Gefeliciteerd Carla van Dijk, De Quantumdetectives komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Niet gewonnen? Bestel via onderstaande link dit mooie boek

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Winnaar De Quantumdetectives van Theo Barkel & Johan Klein Haneveld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.