December was waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gingen we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Bij deze winactie maakte je kans op de dvd van de film Engel Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Engel
Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilverenklokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Een onwijs leuke film voor jong en oud, naar het gelijknamige boek van Isa Hoes en Vlinder Kamerling. Naast de film bevat de dvd ook een making of van de visual effects en de videoclip Dichterbij.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Engel komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Marijke van Beurden
* Natasja koning

Niet gewonnen? Bestel via onderstaande link deze mooie film op dvd

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Winnaars van de dvd van de film Engel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.