En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op Win een AVI pakket van Geronimo Stilton. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

Kijk en lees – Wat een feest (AVI1 &M3) +
Geronimo Stilton voor de allerjongste lezers! Met eenvoudige zoekopdrachten en korte zinnetjes op AVI-niveau Start en M3.

Wat als je Geronimo Stilton gi-ga-leuk vindt maar eigenlijk nog maar net bent begonnen met lezen? Dan kun je blij in je pootjes eh… handjes klappen, want Geronimo Stilton is er ook voor de allerjongste lezers! Dit kijk-, zoek- en leesboek bevat korte zinnen, makkelijke zoekopdrachten en losse woordjes in de afbeeldingen … geheel op AVI-niveau Start en M3!

Bungelend aan een staartje (samenleesboek met tekst op AVI M3) +
Samen lezen is niet alleen erg gezellig, het werkt ook stimulerend voor kinderen en het bevordert het taalbegrip! Op elke pagina kan de beginnende lezer een paar zinnetjes van de voorlezer overnemen (van AVI-niveau Start tot M3).

Geronimo krijgt een mysterieus bericht van professor Volt op zijn telefoon. ‘Breng mijn dagboek naar het Himalaya-gebergte’, ‘de yeti’ en ‘levensgevaar’ is alles wat hij eruit op kan maken. Wat is er toch aan de poot? Hij besluit een zoektocht op touw te zetten en neemt ook Thea, Klem en Benjamin mee. Al snel doet het drietal ontdekkingen waar ze niet op hadden gerekend …

Op elke bladzijde kan de beginnende lezer een paar zinnetjes van de voorlezer overnemen. Die zinnetjes zijn geschreven op niveau AVI start en lopen gaandeweg op naar AVI M3.

Mijn huis te koop (AVI M3)
Gi-ga-grappig seriedeel van Geronimo Stilton voor de beginnende lezer!

oei, geronimo heeft geen geld meer.
dat zegt de bank.
hij moet dus zijn huis uit
en in het park slapen.
dat vindt hij niet leuk
en zijn vis tom ook niet.
geronimo mist zijn huis heel erg!
wat nu?

Geronimo Stilton – AVI – Makkelijk Lezen

Ook kans maken op dit mooie Geronimo Stilton AVI pakket?
Stuur een mail met als onderwerp Geronimo Stilton AVI naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 december

written by

7 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win een AVI pakket van Geronimo Stilton!

  1. Wat leuk voor mijn kleinzoon Kaylen, Kaylen zit in groep 3 en leest heel graag en al heel goed. Leuk dat hij nu voor mij een boekjes voor kan lezen, ipv dat ik boekjes voorlees voor Kaylen. Heel fijn om te winnen voor onze boekenwurm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.