En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op Getekend door de oorlog van Nancy Walburg. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Getekend door de oorlog – Nancy Walburg
Kees Verhagen is vijftien jaar oud als de oorlog echt doorbreekt in Broekhoven, Tilburg. Opgegroeid in een smokkelaarsfamilie brengt ook hij de oorlog smokkelend door. Dat dit niet zonder gevaar is, komt Kees snel achter. Hij wordt geregeld opgepakt en komt in verschillende werkkampen terecht, maar slaagt er ook in om te ontsnappen en vlucht kilometers door de Brabantse bossen. In de loop der jaren ziet hij de vreselijkste dingen, die hem tekenen voor de rest van zijn leven.

‘Getekend door de oorlog’ is een boek gebaseerd op de herinneringen van Kees Verhagen aan de tijd van de tweede wereldoorlog. Nancy Walburg (1976) tekende het verhaal op naar aanleiding van diverse gesprekken met Kees.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp Getekend door de oorlog naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 27 december

 

written by

5 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win Getekend door de oorlog van Nancy Walburg!

  1. Het had zo het verhaal van mijn vader kunnen zijn. Hij was 12 jaar toen de oorlog begon en woonde aan de Duitse grens. Hij heeft ook vreselijke dingen gezien. Het heeft zijn leven getekend. Door zijn verhalen ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de tweede wereldoorlog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.