En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. We gaan vandaag van start met een Banger Sisters Wervelende Winter pakket. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Op deze eerste dag van de laatste maand van 2018 gaan we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand. De eerst prijs die we gaan weggeven tijdens de Wervelende Winter Winacties  is er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Wervelende Winter pakket!

Het Banger Sisters Wervelende Winter pakket bevat een ijskrabber, ideaal om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Wervelende Winter pakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

 

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters Wervelende Winter pakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 december 2018

written by

5 reacties op Wervelende Winter Winacties: Win een Banger Sisters Wervelende Winter pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.