En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op een Fantasia pakket. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Dit gave Fantasia pakket bevat het boek Fantasia XIII – Het drakeneiland én een set Fantasia activiteitenkaarten.

Fantasia XIII – Het drakeneiland
Er worden vijf inwoners uit het rijk Lotusbloem vermist! De koning en koningin zijn in alle staten en schakelen de hulp in van de Ridder zonder Vrees of Blaam. Zijn zoektocht leidt hem dwars door draken- en heksenrijken. Brrr, als dat maar goed gaat!

En weer weet een heks heel Fantasia op zijn grondvesten te doen schudden: heks Dondersteen heeft vijf inwoners van het rijk Lotusbloem ontvoerd en houdt ze in haar versteende rijk vast. Om de vijf te bevrijden moet de Ridder zonder Vrees of Blaam hulp vragen aan wezens bij wie hij het liefst zo ver mogelijk uit de buurt blijft: vijf drakenstammen met elk een bijzondere gave, die allemaal op het drakeneiland wonen. Voor Geronimo zit er niets anders op; hij raapt zijn moed bij elkaar en gaat op pad …

Zoals je gewend bent zit ook dit dertiende boek uit de Fantasia-serie vol leuke extra’s, waaronder 3D en de enorm populaire kras- en ruikpagina’s!

Fantasia activiteitenkaarten
100 raadsels, puzzels en nog veel meer fantasiastische spelletjes om makkelijk in je tas mee te nemen. Je hoeft je geen moment meer te vervelen!

Vlieg deze zomer mee naar Fantasia voor de spelletjes van je dromen! Met deze set van maar liefst 50 kleurrijke en betoverend mooie activiteitenkaarten in een sfeervol bewaardoosje, waan je je binnen een oogwenk in het land van de fantasie waar Geronimo al zo veel onvergetelijke avonturen heeft beleefd! Op elke kaart vind je een spelletje, puzzel of andere leuke opdracht. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een kruiswoordpuzzel op te lossen met de enige echte regenboogdraak? Om Prulletje Prulschrijver een pootje te helpen bij het oplossen van een raadsel, of een sudoku te maken met niemand minder dan feeënkoningin Florina de Fleur? Dat en nog veel meer is allemaal mogelijk met deze fantasiastische set! De stevige kaarten zijn voorzien van laminaat waardoor je ze met gemak meerdere malen kunt gebruiken. Om de puzzels te maken kun je een gewone, non-permanent stift gebruiken.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Fantasia naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 december

written by

6 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win een Fantasia pakket!

  1. Super leuk! Mijn dochter is een echte boekenwurm. De boeken van Geronimo worden hier verslonden. Om de 3 weken een tripje naar de bibliotheek. Zou wel Heel leuk zijn als ik haar kan verrassen met dit boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.