En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Zo kon je kans maken op een Banger Sisters Wervelende Winter pakket. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Op de eerste dag van de laatste maand van 2018 gingen we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand. De eerst prijs die we weggaven tijdens de Wervelende Winter Winacties  wass er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Wervelende Winter pakket!

Het Banger Sisters Wervelende Winter pakket bevat een ijskrabber, ideaal om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Wervelende Winter pakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

 

Gefeliciteerd Z. Vermeulen, het Banger Sisters Wervelende Winter pakket komt naar je toe!

Niet gewonnen? kijk dan in de Banger Sisters Shop hoe je deze gave Banger Sisters merchandise kan bemachtigen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.