En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Zo kon je kans maken op een filmpakket van de bijzondere film Cold War. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

COLD WAR is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen.

In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd.

COLD WAR werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit Ida).

Banger Sisters mocht maar liefst drie filmpakketten weggeven van deze bijzondere film. In dit pakket zitten twee vrijkaartjes voor de film en de dvd van de film Ida.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het filmpakket van Cold War komt jullie kant op!
* Charlotte Veltman
* Deborah Philips
* Lobke van der Sanden

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je de film Ida bestellen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.