En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op Ik hengel maar wat van Rob van Spanje. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

Ik hengel maar wat – Rob van Spanje
Ik hengel maar wat is de tweede columnbundel van Rob van Spanje.

Evenals Vis op vrijdag, een bonte en gevarieerde verzameling. Ogenschijnlijk speelse, maar vaak toch o zo serieuze overpeinzingen. In alle opzichten ook nu weer: meestal serieus, altijd met een glimlach. De thema’s liggen volgens de auteur gewoon op straat. Deels plukt hij ze ook uit zijn eigen leven.

De auteur weet regelmatig zelfs zwaarwegende thema’s te relativeren waardoor ze ineens in een notendop blijken te passen. Maakt het leven wat overzichtelijker. Het liefst noemt hij zijn columns gewoon stukjes. Heel makkelijk leesbaar en voor iedereen herkenbaar.

Ook kans maken op deze leuke columnbundel?
Stuur een mail met als onderwerp Ik hengel maar wat naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 december

written by

3 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win Ik hengel maar wat van Rob van Spanje!

  1. Heel graag doe ik mee om “Ik hengel maar wat” te winnen.Zit al te genieten van zijn boek “Stukjes” en ben erg benieuwd naar deze bundel……ik ga duimen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.