En zo waren we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteerde wij de Wervelende Winter Winacties. We sloten deze feestelijke decembermaand af met een wel hele gave winactie, we gaven maar liefst vijf Banger Sisters Wervelend Cadeaupakketten weg!  Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters Wervelend Cadeaupakket

Feestdagen set van Fortuin
De bijzondere, frisse smaak van Wilhelmina pepermunt kent iedereen natuurlijk! In het Wervelend Cadeaupakket zit een Fortuin Feestdagen set dat vier doosjes Wilhelmina pepermunt á 100 gram bevat. De kleine vorm en de fijne structuur staan garant voor de bijzondere smaak van Wilhelmina Pepermunt.

 

Wildspoor van Susa Bobke
Susa Bobke is jaagster in de Allgäu, een van de mooiste natuurgebieden in Zuid-Duitsland. Op een dag in de lente, wanneer de velden gemaaid worden, vindt ze een reekalfje, ongeveer een week oud en zó mooi. De volgende ochtend is de moeder nog steeds niet op komen dagen. Susa besluit het diertje mee naar huis te nemen. Een beslissing met verstrekkende gevolgen. Dit heerlijk spannende boek van Susa Bobke zit ook in het Wervelend Cadeaupakket


Dubbel
cd Leukste Kids Hits 2018
Ook in het Wervelend Cadeaupakket: de dubbel cd De Leukste Kids Hits Van 2018, een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 van de beste tracks van het afgelopen jaar. Een verzamelalbum dat absoluut dus niet mag ontbreken in de kids hits collecte van ieder kind!
Op deze cd staan o.a. tracks van; Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Mylene & Rosanne en vele andere super hits.

Drie dubbel cd Hits 2018 – Megamix top 100
Voor de wat oudere muziekliefhebbers zit ook de drie dubbel cd Hits 2018 – Megamix Top 100 in het Wervelend Cadeaupakket. De ultieme verzamelaar van 2018 met 100 hits van afgelopen jaar in de mix op maar liefst drie cd’s. Kaarsjes aan, verwaming hoger en lekker genieten van de grootste klappers van afgelopen jaar!
Op deze cd’s staan onder andere tracks van Armin van Buuren, Paul Elstak, Afrojack, Robin Schilz, Lost Frequencies, Sunnery James, Dimitri Vegas, en nog vele andere top artiesten!

Banger Sisters Set
Natuurlijk doet Banger Sisters ook een prijs in het Wervelend cadeaupakket! Onmisbaar voor de echte Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger. Daarnaast de Banger Sisters sleutelhanger én natuurlijk de Banger Sisters Pen. Het complete cadeaupakket zit tot slot verpakt in de enige echte Banger Sister shopper, een heerlijke tas die veelzijdig in het gebruik is.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Banger Sisters Wervelend Cadeaupakket komt jullie kant op!
* Anneke Driessen
* Vera uit West
* Faye
* Anoniem uit Krommenie
* Hans Smulders

 

written by

1 reactie op Wervelende Winter Winacties! Winnaars Banger Sisters Wervelend Cadeaupakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.