Wordt het slecht weer? Geen nood, want in november kun je bij Boomerang volop genieten van leuke series. Zo zijn er nieuwe afleveringen te zien van Molmans, kun je kijken naar je favoriete Scooby-Doo en Tom & Jerry films en is ook Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes van de partij. Boomerang brengt de meest leuke tekenfilms op televisie, een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin. Om deze nieuwe maand vol series en films op Boomerang een beetje te vieren mocht Banger Sisters weer een superleuk Boomerang pakket weggeven! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters mocht weer een superleuk Boomerang pakket weggeven, maar hier eerst de highlights van Boomerang in november:

Molmans
Op 14 november start tijdens het Cartoonito-blok op Boomerang gloednieuwe afleveringen van seizoen 1 van Molmans. Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling.

Ontdek de wereld onder de grond in Molmans, vanaf 14 november om 12:30 uur bij Boomerang.

Scooby-Doo en Tom & Jerry Winterplezier
Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films. Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende, of volg het oneindige kat en muis spel van Tom & Jerry.

Je favoriete figuren keren terug op 26 november om 16:00 uur op Boomerang.

Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes
Ga lekker zitten voor de Thomas en zijn vrienden-marathon, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger is dan ooit tevoren! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, met veel muziek, zit boordevol nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers.

De Thomas de Stoomlocomotief-marathon is op 5 en 6 november van 08:00 tot 11:00 uur te zien op Boomerang, tijdens het Cartoonito-blok!

Zoals je ziet valt er in november weer van alles te zien bij Boomerang en ter ere daarvan gaven we een superleuk Boomerang pakket weg.
Gefeliciteerd Mirjam Hellingman, het Boomerangpakket komt zo snel mogelijk naar je toe!

written by

2 reacties op Winactie! Boomerang highlights november ~ Winnaar Boomerangpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.