Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met beroemde personages zoals Tom en Jerry en Mr Bean. Graag geven we de highlights van april op Boomerang én geven we je de winnaar van het supergaaf Boomerang pakket! Ook meegedaan, kijk snel of jij hebt gewonnen!

Boomerang’s Beste Vrienden
Mr Bean wordt vergezeld door zijn trouwe sidekick Teddy zijn altijd betrouwbare MINI en zijn mopperige hospita mevrouw Wicket en niet te vergeten haar boosaardige kat met één oog Scrapper. We volgen het leven van onze ongelukkige held bij alledaagse zaken die bij hem veranderen in een hilarisch avontuur. Plezier voor de hele familie.

De onafscheidelijke vrienden Mr Bean en Teddy zijn vanaf 14 april elke dag om 11:00 uur te zien tijdens Boomerang’s Beste Vrienden.

Yabba Dabba Dino’s is een spin-off animatie serie van De Flinstones. In deze serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flinstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze wonen in het plaatsje Bedrock, een moderne beschaving in het stenen tijdperk. Wanneer ze de kans hebben, gaan ze de wildernis “De Crags” in, waar de omgeving net zo wild en fantastisch is als de vele dinosauriërs die daar leven. Dino is Pebbels en Bamm-Bamm’s loyale vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven.

In Dino Lessen leer je tussen de afleveringen van Yabba Dabba Dino’s door leuke feiten en weetjes over dinosauriërs! Tot en met 10 april elk weekend te zien om 11:00 uur bij Boomerang.

Grizzy en de Lemmings op Wereldreis
Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Grizzy en de Lemmings op Wereldreis zie je elke dag van 19:30 tot 21:30 uur bij Boomerang.

Om deze maand vol leuke series op Boomerang te vieren mag Banger Sisters een supergaaf Boomerang pakket weggeven. In dit pakket zit een Boomerang broodtrommel, Mighty Mike tas, Looney Tunes etuiset en een Yabba Dabba Dino’s sleutelhanger.

Gefeliciteerd Linda Smeets, het supergaaf Boomerang pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Boomerang highlights van april ~ Winnaar supergaaf Boomerang pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.