Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Looney Tunes of een stevige dosis actie met stoere shows zoals DC Super Hero Girls en Ben 10! Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat! Graag geven we de highlights van april op Cartoon Network en geven wij twee leuke Cartoon Network pakketjes weg!

Wat Babyberen Leren
In de splinternieuwe serie Wat Babyberen Leren krijgen de drie baby-beren-broers een magische doos cadeau die ze kan transporteren naar waarheen ze maar willen. De babyberen reizen de hele wereld over in hun zoektocht naar een eigen thuis.
Tijdens hun reis beginnen de beren een carrière als detective om te kunnen leven in een stad welke wordt bewoond door insecten; gaan ze in een donkere, griezelige grot op zoek naar hun verdwenen doos; en bezoeken ze een middeleeuwse groentedorp.

Kijk vanaf 18 april doordeweeks om 15:25 uur naar de gloednieuwe Wat Babyberen Leren, alleen bij Cartoon Network!

DC Super Hero Girls
De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? DC Super Hero Girls zijn meer dan alleen maar misdaadbestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tienders!
Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener Super Held. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Kijk vanaf 11 t/m 19 april naar de gloednieuwe afleveringen van DC Super Hero Girls. Doordeweeks om 17:05 uur, bij Cartoon Network!

New Looney Tunes
De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de afleveringen van New Looney Tunes.Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden.

De afleveringen van seizoen 3 zie je vanaf 6 april elke dag om 14:55 uur bij Cartoon Network

Om deze maand vol nieuwe afleveringen op Cartoon Network te vieren mag Banger Sisters maar liefst twee van deze Cartoon Network
pakketjes weggeven. In elk pakketje zit een DC Super Hero Girls notebook samen met een sleutelhanger en etui van Looney Tunes.

Wil je kans maken op één van deze twee leuke Cartoon Network pakketjes?
Stuur dan een mail met als onderwerp Cartoon Network naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 9 april 2022

written by

1 reactie op Winactie! Cartoon Network highlights april ~ Win een leuk Cartoon Network pakketje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.