Ook in november kun je bij Cartoon Network weer genieten van leuke cartoons vol humor, actie en avontuur. Geniet van de spannende avonturen van het superheldenteam Teen Titans Go!, kijk de gloednieuwe afleveringen van Total Dramarama en tel samen met je favoriete Cartoon Network vrienden af naar pakjesavond met de Cartoon Network Sinterklaas Countdown. Lees hieronder de highlights van Cartoon Network in november en maak meteen kans op een Cartoon Network pakket vol leuke prijzen!

Banger Sisters mag weer een superleuk Cartoon Networkpakket weggeven, maar hier eerst de highlights van Cartoon Network in november:

Teen Titans Go!
Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire wonen in Jump City en vormen samen het superheldenteam de Teen Titans. Wanneer ze de wereld niet aan het redden zijn, leven ze samen als tieners zonder bemoeizuchtige volwassenen. De misdaad bestrijden is zeker niet hun enige prioriteit. De jonge helden worstelen ook met andere problemen zoals beslissen wie de was doet, achterhalen wat de leukste grap ter wereld is en uitzoeken waar ze de lekkerste sandwich kunnen vinden. De Titans staan altijd paraat voor een avontuur, binnen én buiten het huis.

Bekijk de nieuwe afleveringen van het 7e seizoen van Teen Titans Go! vanaf 28 november elke dag om 17u20 bij Cartoon Network.

Total Dramarama
De Total Dramarama serie herintroduceert een aantal van de originele Total Drama personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Gloednieuwe afleveringen van het 3e seizoen van Total Dramarama zijn te zien vanaf 21 november, elke weekdag om 15u00 bij Cartoon Network.

Cartoon Network Sinterklaas Countdown
Sinterklaas komt naar de stad! Terwijl hij door het land reist om iedereen z’n schoentje te vullen, word je uitgenodigd om samen met je favoriete Cartoon Network vrienden af te tellen naar pakjesavond. Zij brengen deze spannende tijd door met veel leuke avonturen. Samen met hen is wachten allesbehalve saai. Uitgelichte shows zijn: Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Craig of the Creek en We Bare Bears.

Zoals je ziet valt er in november weer van alles te zien bij Cartoon Network en ter ere daarvan geven we een superleuk Cartoon Network pakket weg.
Ook kans maken?
Stuur dan een mail met als onderwerp Cartoon Network naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 november 2022

written by

3 reacties op Winactie! Cartoon Network highlights november ~ Win een Cartoon Network pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.