Natuurlijk is het lekker buiten spelen geblazen met dit weer. Maar tussen het spelen door mag er ook even uitgerust worden met een filmpje op de bank. Gelukkig kun je in mei weer volop genieten bij Cartoonito met nieuwe afleveringen van Jessica’s Grote Kleine Wereld en ook zijn de Mush-Mush en de Zwammetjes en natuurlijk Tom en Jerry weer van de partij. Cartoonito brengt de meest leuke tekenfilms op televisie, een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin! Banger Sisters mag weer een superleuk Cartoonito pakket weggeven! Doe je mee?

Banger Sisters geeft je graag de highlights van mei op Cartoonito én we geven een superleuk Cartoonito pakket weg!

Jessica’s Grote Kleine Wereld
Welkom in ‘Jessica’s Grote Kleine Wereld’, het nieuwste pareltje op Cartoonito! Ontmoet Jessica, het vastberaden zusje van Craig, terwijl ze de wereld op haar eigen kleine manier trotseert. In deze peuterspin-off van ‘Craig van de kreek’ staat Jessica klaar om grote mensen taken aan te pakken. Ondanks haar kleine gestalte barst Jessica van energie en heeft ze een ontembare vastberadenheid om elke uitdaging te overwinnen. Geïnspireerd door de volwassenen in haar leven, begint ze aan spannende avonturen die jonge kijkers fantastisch zullen vinden.

Bekijk de nieuwe serie Jessica’s Grote Kleine Wereld vanaf 6 mei elke dag om 16:30 uur op Cartoonito!

Mush-Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en de Zwammetjes is een bruisende serie vol zelfontdekking en avontuur, met een kleurrijke cast van personages die je hart zullen veroveren! Van Mush-Mush’s onstuitbare enthousiasme tot Lilit’s dromerige vastberadenheid en Chep’s grenzeloze nieuwsgierigheid, elk moment zit boordevol verrassingen en humor.

Mis de start van het nieuwe seizoen niet vanaf zaterdag 18 mei elke dag om 15:30 uur uitgezonden op Cartoonito!

Wij houden van Tom en Jerry
Er hangt liefde in de lucht! Vooral onze liefde voor Tom en Jerry. Er is geen betere manier om je dag te beginnen dan met de klassieke grappen en avonturen van dit iconische duo.

Geniet daarom deze maand vanaf nu elke dag om 07:00 uur op Cartoonito van Tom & Jerry shows en films.

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in mei op Cartoonito!
Banger Sisters geeft samen met Cartoonito een superleuk pakket weg.
In dit pakket zit een Tom & Jerry sleutelhanger en usb stick, een Lucas de spin puzzle en een Scooby-Doo handdoek. Dit gave pakket zit verpakt in een superleuke Cartoonito backpack.

Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Cartoon Network naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 25 mei 2024

written by

3 reacties op Winactie! Cartoonito highlights mei ~ Win een Cartoonito pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.