Vandaag, 29 juli, is het Wereld Tijgerdag en om dat te vieren hebben we bij Banger Sisters wel een hele leuke winactie deze keer. We mogen namelijk twee keer een Wildlife Weetjes Kwartet weggeven. Dit kwartet is ontzettend leuk om te spelen en daarnaast super leerzaam. Doe mee en weet kun jij binnenkort genieten van dit mooie Wildlife Weetjes Kwartet!

Dit weetjes kwartet is niet alleen een leuk spel, het is ook nog erg leerzaam. Het Wildlife Weetjes Kwartet gaat over de wilde dieren in Afrika. De wilde dieren staan met mooie foto’s afgebeeld op extra grote kaarten. inclusief een superkwartet van 5 kaarten. Naast de mooie foto’s staan er ook nog eens interessante weetjes op zoals hoe hard kan een jachtluipaard lopen? Hoe zwaar is een nijlpaard? Hoe oud kan een olifant worden?

We mogen twee keer zo’n super leuk en leerzaam Wildlife Weetjes Kwartet weggeven!
Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Wildlife Weetjes Kwartet naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 5 augustus 2021

written by

7 reacties op Winactie! Wereld Tijgerdag ~ Win een Wildlife Weetjes Kwartet!

  1. De rugzakken van mijn kinderen heb ik vol gepropt met speeltjes, stripjes, boekjes en spelletjes. We rijden nu terug uit Frankrijk en het pesten en de kwartet spelletjes doen het goed. We hebben de boerderij variant en zojuist zijn alle weetjes al voorbij gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.