winactie-win-bioscoopkaartjes-voor-de-animatiefilm-rikkie-de-ooievaarGeorgina Verbaan, Patrick Martens en Matheu Hinzen zijn binnenkort te horen in de nieuwe animatiefilm ‘Rikkie de Ooievaar’. De film vertelt het verhaal van de mus Rikkie (Matheu Hinzen), die van jongs af aan is opgevoed door ooievaars. Op een dag vertellen ze hem de waarheid, dat hij geen ooievaar is maar een mus. Vervolgens begint zijn “familie” zonder hem aan een trektocht naar Afrika. Om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is reist hij de anderen achterna. Hij sluit hierbij vriendschap met Olga (Georgina Verbaan), een nogal groot dwerguiltje, en Kiki (Patrick Martens), een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg beleven ze een hoop spannende avonturen. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk inziet dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus… ‘Rikkie de Ooievaar’ wordt door Just Film Distribution en Just4Kids op 22 maart in het Nederlands uitgebracht in de bioscoop. De film is geschikt voor alle leeftijden en hier bij Banger Sisters kun je bioskaartjes winnen voor deze geweldig leuke animatiefilm!

 

rikkie-de-ooievaar-1Rikkie de Ooievaar
Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus…

Georgina: “Ik ben gek op vogels! In deze film zitten vele soorten en maten en ze zijn geestig, lief en knotsgek. Ik vond het heel erg leuk om met Patrick in een animatiefilm te spelen, wat een gezellige rare vogel is dat! En die kleine Matheu is een groot talent. De film is om te lachen en ook een beetje om te huilen. Gaat dat allemaal zien!”

rikkie-de-ooievaar-2 rikkie-de-ooievaar-3

 

 

 

Bekijk hier alvast de trailer.

Banger Sisters mag twee keer een setje van twee bioskoopkaartjes voor deze leuke animatiefilm weggeven!
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Rikkie de Ooievaar naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 april 2018

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.