winactie-win-de-biografie-getekend-door-de-oorlogVandaag vieren we in Nederland de bevrijding na de tweede wereldoorlog. Banger Sisters viert mee en geeft een bijzonder boek weg, passend bij de dag van vandaag, de oorlog en uiteindelijk de bevrijding!

 

Getekend door de oorlogGetekend door de oorlog – Nancy Walburg
Kees Verhagen is vijftien jaar oud als de oorlog echt doorbreekt in Broekhoven, Tilburg. Opgegroeid in een smokkelaarsfamilie brengt ook hij de oorlog smokkelend door. Dat dit niet zonder gevaar is, komt Kees snel achter. Hij wordt geregeld opgepakt en komt in verschillende werkkampen terecht, maar slaagt er ook in om te ontsnappen en vlucht kilometers door de Brabantse bossen. In de loop der jaren ziet hij de vreselijkste dingen, die hem tekenen voor de rest van zijn leven.

 

‘Getekend door de oorlog’ is een boek gebaseerd op de herinneringen van Kees Verhagen aan de tijd van de tweede wereldoorlog. Nancy Walburg (1976) tekende het verhaal op naar aanleiding van diverse gesprekken met Kees.

Ook kans maken op deze bijzondere biografie?
Stuur een mail met als onderwerp Getekend door de oorlog naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 mei 2017

 

written by

2 reacties op Winactie: Win de biografie Getekend door de oorlog!

  1. Lijkt me een weg interessant boek. Ben zeer geïnteresseerd in alles wat met de oorlog te maken heeft… daarbij mag dit boek eigenlijk niet ontbreken ;-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.