Wat is er nu heerlijker dan lekker samen met je kroost dansen en hard meezingen met de grootste kids hits? Precies, dat vinden wij bij Banger Sisters ook, en daarom geven we maar liefst drie exemplaren weg van de nieuwe dubbel cd Kids Top 100 -2019. Doe mee en wie weet sta jij binnenkort lekker te swingen met deze 100 tracks tellende dubbel cd!

De editie uit 2018 was zo’n doorslaand succes dat deze nog steeds in de Compilatie Top 30 staat. Het is dan ook tijd voor een nieuwe versie met twee cd’s met elk 50 liedjes in de mix! De Kids Top 100 van 2019 bevat uiteraard de allergrootste hits. 100 tracks in de mix op 2Cd’s met de populairste artiesten van dit moment zoals Kinderen Voor Kinderen, Maan, Fource, Armin van Buuren, Mylene & Rosanne en vele andere. De Kids Top 100 – 2010 is de gezelligste CD om te draaien tijdens een kinderfeestje, in de auto of tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes!


Banger Sisters mag maar liefst drie exemplaren van de  dubbel cd Kids Top 100 – 2019 weggeven! Ook kans maken op deze vrolijke dubbel cd?
Stuur dan een mailtje met als onderwerp Kids Top 100 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 16 april 2019

written by

5 reacties op Winactie! Win de dubbel cd Kids Top 100 – 2019!

  1. Voor mijn dochter, omdat ze dan eens gewoon een CD op kan zetten ipv via YouTube op de computer naar muziek kan luisteren 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.