Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst in m’n uppie naar de bios geweest. Ik vond het best wel wat, ook al weet ik dat sommige vrienden van mij ook alleen gaan. Maar ik ging altijd met iemand. Alleen nu moest ik deze film zien voor ik eind april naar Zeeland ga.

Ik wilde eigenlijke afgelopen woensdag gaan maar ik was erg moe en stelde het uit. En besloot vrijdagavond te gaan en om zeker te weten dat ik ook zou gaan, had ik van tevoren een kaartje gekocht! Anders is het zonde van het geld. En het beviel me eigenlijk wel. Daarnaast was ik niet de enige die daar alleen was. Het is zeker wel voor herhaling vatbaar om alleen te gaan als niemand met mij wil.

O, voor ik het vergeet te vertellen, ik ben naar Captain Marvel geweest. Ik ga voor Marvel films eigenlijk altijd naar Zeeland, want daar woont een gezin dat ook heel graag naar Marvels films gaat. Dus ga ik altijd gezellig met hun mee. En ik geniet ook gewoon om daar te zijn.

Het was weer een goede film met hier en daar humor. En nu vertrouw ik de kat van mijn zus kat niet meer! Want ik dacht dat de kat uit de film, ‘aaaw wat een schattig katje’ was, nou… het is ook een schatje maar… het is absoluut een ‘don’t mess with me’ kat! Wat ik het mooie aan deze film vond, is dat je eigenlijk zo makkelijk op het verkeerde been wordt gezet. Dat geeft maar weer aan dat je nooit zomaar van iets uit moet gaan.

Ik ben een grote fan van X-Men (ja ik weet het, wat heeft het met Captain Marvel te maken, daar kom ik dus zo op). Ik las vroeger stripboeken van X-Men en mijn twee favoriete helden waren toen en nu nog, Wolverine en Phoenix oftewel Jean Grey. Maar Captain Marvel zet ik erbij. Niet dat ik geen favorieten heb onder het Avengers team maar het bovenstaande genoemde drie helden staan toch boven aan.

Zo ga je een aantal maanden niet naar de bios en nu ga ik deze maand drie keer. Want vrijdag ga ik naar Pet Sematary met een goede vriend en eind april naar Avengers: End Game, dus heerlijk weekendje Zeeland. Ook wel even lekker om na mijn examen een weekendje weg te gaan. En dan denk ik dat ik het wel weer heb gehad tot na mijn vakantie. Denk ik hoor…

Maar goed, het beviel me prima om alleen te gaan en zal zeker vaker in me uppie er op uit gaan

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.