Vorig weekend was ik helaas ziek dus kon ik geen column schrijven en moest zelfs alle afspraken afzeggen, waar ik van baalde. Wat een verschil met afgelopen weekend.

Zaterdag gezellig de hele dag naar Nijkerk, op bezoek bij een goede en lieve vriendin. We hebben veel gekletst en even rondje door het dorp/stad gemaakt. In mijn ogen is het een dorp maar ik denk dat het een stad is. Ik moest een nieuwe pyjamabroek kopen maar kwam thuis met een zomerjas… Tja… zo gaat dat soms. Een nieuwe zomerjas had ik ook eigenlijk nodig dus geen onnodige uitgave. We gingen ook nog naar een boekenwinkel… O boy! Maar wonderlijk, ik heb me ingehouden en geen boek gekocht!! Ja, echt! Ongelooflijk!

Bij haar thuis hebben we heerlijke pastinaaksoep gegeten. Echt, heerlijk! Lekkerder dan spruitjessoep eigenlijk. Ook heeft zij mij even geholpen met nadenken over bullet journal (google maar even als je niet weet wat het is). Ik heb een geweldige planner maar toch is het nog net niet helemaal. Dus nu ga ik naast die planner een tijdje ook bullet journal doen. Maar goed, het was een hele gezellige dag!

Zondag had ik een verjaardag, drie mensen vierden hun verjaardag samen waardoor ze gezamenlijk 105 jaar oud zijn! Mooi getal. Het is altijd gezellig, even knuffelen met de kinderen, kletsen met de volwassenen. Maar op gegeven moment voelde ik me wel moe worden en besloot maar weer lekker naar huis te gaan.

En nu ik dit schrijf is het maandag en ik voel het wel hoor. Mijn lijf geeft toch wel aan dat het even een beetje teveel was. Maar het belangrijkste is dat ik er van genoten heb! En de komende week heb ik het toch rustig en aankomend weekend heb ik lekker geen afspraken behalve met de kat van mijn zus. Dan is mijn zus de hort op en mag ik de kat eten geven.

De komende periode heeft mijn studie even de prioriteit en soms vind het wel lastig om even prioriteiten te stellen maar ik heb over 3 weken examen dus moet ik toch wel even leren hoe ik moet communiceren met een doelgroep.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.