winactie-win-de-dvd-het-leven-is-verukkuluk

Vanaf 15 mei is het muzikale sprookje Het Leven is Vurrukkulluk, naar het boek van Remco Campert, te zien op DVD en VOD. Regisseur Frans Weisz wilde dit verhaal al meer dan vijftig jaar verfilmen. Nooit had hij kunnen dromen dat zijn eigen zoon, Géza Weisz, de hoofdrol zou vertolken. Naast Géza spelen Reinout Scholten van Aschat, Romy Louise Lauwers (winnares Sylvia Kristel Award), Anniek Pheifer, Teun Kuilboer, Stefan de Walle en Willeke van Ammelrooy een rol in dit verhaal over liefde en verlangen. Het Leven is Vurrukkulluk wordt door Just Entertainment uitgebracht op DVD en jij kan ‘m winnen bij Banger Sisters!
het-leven-is-vurrukkulluk-1Het leven is Vurrukkulluk
Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen. Tijdens  een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta (Anniek Pheifer) en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Alvast een voorproefje van Het Leven is Vurrukkulluk, bekijk dan hier de trailer.
Het Leven is Vurrukkulluk wordt ook uigebracht op VOD en is te zien op de volgende kanalen: Ziggo, Moviemax Online, KPN, Tele 2, Pathé, I-Tunes, Google en KLM.

het-leven-is-vurrukkulluk-2 het-leven-is-vurrukkulluk-3

 

 

 

 

Banger Sisters mag drie keer een dvd met dit muzikale sprookje weggeven.
Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Het Leven is Vurrukkulluk naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 25 mei 2018

written by

5 reacties op Winactie! Win de dvd Het leven is Vurrukkulluk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.