Winactie Win de dvd van Ghost Rockers – seizoen 2
Vanaf 15 april zijn onze muzikale vrienden, de Ghost Rockers, in het tweede deel van seizoen 2 te zien op dvd. In deel 2 merken de vijf tieners dat het verhaal van de moord op de Freebirds veel verder gaat dan één dolgedraaide man alleen. En dit keer komen de Ghost Rockers zelf ook in gevaar… Seizoen twee was een groot succes op Nickelodeon en eindigde op 11 maart met een spannende ontknoping. Nu kun je de spannende avonturen van de Ghost Rockers opnieuw thuis beleven op dvd. En Banger Sisters mag er alvast drie weggeven!

Ghost Rockers – seizoen 2
Na het ontmaskeren van directeur Rocco Kent gaat een nieuw schooljaar van start op het DAM met theaterdocente Dora Van Der Donck als nieuw schoolhoofd. De Ghost Rockers gemanaged door Pieter Verlinden hebben een zalig drukke zomer gehad maar op de eerste schooldag komt Jonas niet opdagen. Een afscheidsbrief is al wat hij achterlaat.

‘Hey guys, ik vrees dat ik slecht nieuws heb. Ik heb me rot geamuseerd met de Ghost Rockers, maar ik wil ermee stoppen. Ik ga jullie keihard missen. Groetjes, Jonas.’

Mila gelooft nooit dat Jonas zijn vrienden en de succesvolle band zomaar zou verlaten en gaat op onderzoek uit. Ze denkt dat hij ontvoerd werd en is vastbesloten Jonas en de daders te vinden.

De rollen van de vijf vrienden worden vertolkt door de jonge talenten Juan Gerlo (Jonas), Tinne Oltmans (Mila), Marie Verhulst (Charlie), Wout Verstappen (Alex) en Elindo Avastia (Jimmy). Hun klasgenoten worden onder andere gespeeld door Matthew Michel (Brandon) en Justine De Jonckheere (Lauren).

Meer weten over Ghost Rockers? Neem een kijkje op Facebook.
Banger Sisters mag maar liefst 3 dvd’s weggeven van deze spannende en swingende hitserie.
Ook kans maken?
Stuur een mailtje met het onderwerp Ghost Rockers naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot  29 april 2016.

written by

1 reactie op Winactie: Win de dvd van Ghost Rockers – seizoen 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.