winactie-win-de-dvd-van-poldark-seizoen-2Poldark is een verfilming van de boeken van Winston Graham en een remake van de gelijknamige BBC-serie uit de jaren ’70. Het eerste seizoen werd uitgezonden op Net 5 en zeer goed ontvangen. Just Entertainment brengt  vandaag het tweede seizoen van dit kostuumdrama uit op dvd en vod en Banger Sisters mag ‘m alvast weg geven!

 

poldark-2Poldark
Ross is net teruggekeerd uit Amerika, waar hij tevergeefs heeft gestreden in de onafhankelijkheidsoorlog. Bij thuiskomst wacht de held van het verhaal een onaangename verrassing. Niet alleen is zijn vader inmiddels overleden, Ross’ grote liefde Elizabeth is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis. Zij verkeerde in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar was omgekomen aan het front.

 

 

Nieuwsgierig naar het tweede seizoen van Poldark? Bekijk hier alvast de trailer!

poldark-2-2
Het tweede seizoen van de serie heeft een rating van maar liefst 8.4 op IMDB en won de British Academy Television Audience Award en de National Television Award – Impact Award. De cast bestaat uit onder andere Aidan Turner (The Mortal Instruments: City of Bones), Eleanor Tomlinson (Alice in Wonderland), Ruby Bentall (Lost in Austen) en Caroline Blakiston (Return of the Jedi). Inmiddels is men begonnen met de opnames voor een derde seizoen.

Banger Sisters mag maar liefst drie exemplaren van deze mooie dvd serie weggeven!
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Poldark 2 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 1 mei 2017

written by

2 reacties op Winactie: Win de dvd van Poldark seizoen 2!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.