winactie-win-een-bob-de-bouwer-filmpakketKunnen wij het bouwen?! Nou en of! De goedlachse bouwvakker Bob is vanaf 15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm: Bob de Bouwer Mega Machines. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren, een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. De film wordt in het Nederlands uitgebracht door Just Film Distribution en bij Banger Sisters maak je kans op een geweldig leuk Bob de Bouwer filmpakket!

 

bob-de-bouwer-1Bob de Bouwer Mega Machines
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

 

 

Bob de Bouwer Mega Machines is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien
Bekijk hier alvast de trailer van Bob de Bouwer Mega Machines.

 

bob-de-bouwer-2 bob-de-bouwer-3

 

 

 

 

Banger Sisters mag twee keer een  Bob de Bouwer filmpakket weggeven. In dit filmpakket zitten twee bioskaartjes voor Bob de Bouwer Mega Machines én de dvd Bob de Bouwer 3D!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Bob de Bouwer naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 februari 2018

 

written by

4 reacties op Winactie! Win een Bob de Bouwer filmpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.