Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Graag geven we je hierbij de Boomerang highlights van januari 2020 en geven we daar meteen een leuk Boomerang prijzenpakket bij weg.

Dorothy en de Tovenaar van Oz
In Dorothy en de Tovenaar van Oz wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.

Nieuwe afleveringen van Dorothy en de Tovenaar van Oz zie je vanaf 11 januari elk weekend om 12:00 uur.


Boomerang Bingo
Speel Bingo met de Boomerang karakters! Tussen de afleveringen van Taffy en De Tom en Jerry Show door nodigen we alle kinderen uit om Bingo te spelen.

Geniet met heel de familie van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de altijddurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Boomerang Bingo zie je vanaf 13 januari elke dag om 16:00 uur bij Boomerang.


Zoals je ziet valt er van alles te zien bij Boomerang in januari en ter ere daarvan geven we een superleuk Boomerang prijzenpakket weg. Hierin zit een broodtrommel en sleutelhanger van Boomerang en een Looney Tunes etui set. Daarnaast doen we er nog een Tom & Jerry Action Figure bij.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Boomerang prijzenpakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 17 januari 2020

written by

6 reacties op Winactie! Win een Boomerang prijzenpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.