Op 5 juni opende de bioscopen weer hun deuren en vanaf dat moment verscheen ook het allerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen. En om dat te vieren geeft Banger Sisters een Buurman en Buurman puzzel en memospel weg!

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Wat leuk hé, dat onze klussende helden weer een nieuwe bioskoopfilm hebben?
Om dat te vieren geven we een Buurman & Buurman puzzel en memospel weg.

Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Buurman & Buurman naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 29 juni 2021

written by

6 reacties op Winactie! Win een Buurman & Buurman puzzel en memospel!

  1. Best leuk voor mijn kleinkinderen, maar eerlijk gezegd wil ik dit gewoon voor mezelf! Ben al jaren fan van dit sullige stel!

  2. Bakken en Grillen van Buurman & Buurman is natuurlijk óók weer om te gillen! Hilarisch leuk, voor jong en oud! Ik doe graag mee want dit zijn de mannen waar ik al jaaaaaaaaren van houd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.