winactie-win-een-home-filmpakketVanaf vandaag brengt Cinéart de prachtige arthouse-film HOME in de Nederlandse bioscopen. Home is van het Belgische regietalent Fien Troch. De film werd onderscheiden met de prijs voor de beste regie in de Orizzonti competitie van het Filmfestival van Venetië. Daarnaast won Home de publieksprijs en prijs voor de beste muziek op het Film Fest Gent. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was te zien op het International Film Festival Rotterdam 2017. Genoeg reden voor Banger Sisters om een leuke winactie te organiseren.

 

homeHome
De 17-jarige Kevin komt uit de gevangenis en vindt onderdak bij zijn oom en tante. Hij probeert het verleden achter zich te laten en wordt opgenomen in de vriendenkring van zijn neef Sammy. Daardoor ontmoet hij ook John, die in een ondraaglijke situatie met zijn moeder leeft. Hij kan geen kant op en Kevin wil hem helpen. Op een zekere avond komen vragen over verraad, vertrouwen en loyaliteit op onherroepelijke wijze naar boven. Hoe moet het leven van de jongens door? En wat heb je dan aan volwassenen?

 

 

Alvast een voorproefjes? Bekijk hier de trailer.

Home draait vanaf 23 maart in de bioscoop en m dat te vieren geven we een mooi filmpakket weg.
Dit Home filmpakket bestaat uit twee bioscoopkaarten voor de film Home, de dvd van Mustang en de dvd van Girlhood.


mustangMustang

De zomer begint. In een dorpje in het noorden van Turkije komen Lale en haar vier zussen terug van hun laatste schooldag. Onderweg spelen de meisjes onschuldig uitgelaten nog wat met de jongens uit het dorp. Dit wordt echter bestempeld als een grove uitspatting van zedeloosheid, en de meisjes raken verwikkeld in een groot schandaal met onverwachte gevolgen. Langzaam verandert hun thuis in een gevangenis; huiswerk verandert in huishoudelijk werk, en de familie begint huwelijksplannen voor de meisjes te smeden. Maar gedreven door hun verlangen naar vrijheid vechten de vijf zussen samen terug tegen de beperkingen die hen worden opgelegd.

 

girlhoodGirlhood
Nadat de 16 jarige Marieme (Karidja Touré) met onvoldoende cijfers van school is gestuurd, ontmoet ze de vrijgevochten Lady (Assa Sylla), Adiatou (Lindsay Karamoh) en Fily (Mariétou Touré). Ze sluit zich bij hen aan, wordt omgedoopt tot Vic en doet al snel mee aan rebelse feestjes in hotelkamers, winkeldiefstal en vechtpartijen. Wanneer ze dan ook nog eens verliefd wordt op een vriend van haar broer, wordt de breekbaarheid maar ook de veerkracht van een kansarme tiener in een voorstad van Parijs op indringende wijze duidelijk.

 

 

Ook kans maken op dit mooie Home filmpakket?
Stuur een mail met als onderwerp Home naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 30 maart 2017

written by

5 reacties op Winactie: Win een Home filmpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.