winactie-win-een-kneipp-arnica-pakketNa het sporten of een fysiek intensieve dag is er niets lekkerder dan een warme douche. Eind februari 2017 introduceerde Kneipp de nieuwe Kneipp Arnica Douche. Deze kruidige frisse douche met waardevol arnica-extractvitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning. Het is een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Zo’n nieuwe Kneipp douche moet natuurlijk gevierd worden en Banger Sisters geeft daarom maar liefst drie Kneipp Arnica pakketjes weg!

Deze heerlijke doucheformule vitaliseert en regenereert. De kruidige frisse geur van de essentiële oliën prikkelt de zintuigen. Het waardevolle arnica-extract reactiveert en versoepelt de spieren. De combinatie van een extra vleugje eucalyptus en rozemarijn zorgt voor een verkwikkend effect en een frisse geur.  Ideaal voor na fysieke inspanningen zoals sporten, skiën, maar ook bijvoorbeeld bij verhuizen of na een dagje festivallen.

kneipp-arnica-sfeer
De Kneipp Arnica Douche maakt de Kneipp Arnicalijn compleet. Zo is er nu een Kneipp Arnica Massageolie, Badolie, Badbruistablet en Douche. Allemaal speciaal om spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren.

kneipp-arnica-douche kneipp-arnica-massageolie

 

 

 

 

 

 

 

Banger Sisters geeft in samenwerking met Kneipp maar liefst drie Kneipp Arnica pakketjes weg. In deze pakketjes zit uiteraard de nieuwe Kneipp Arnica douche, maar ook een fles heerlijke Kneipp Arnica Massage olie. Als dat geen verwennerij is!

Zie jij zo’n heerlijk Kneipp Arnica pakketjes wel zitten?
Stuur dan voor 28 maart 2017 een mailtje met als onderwerp Kneip Arnica naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

written by

10 reacties op Winactie: Win een Kneipp Arnica pakket!

  1. Wauwie wat een heerlijke actie
    ik laat me graag verwennen met dit heerlijke pakket
    Dus Gooi mij maar in de hoge hoed
    Dan komt het met die mooie prijs wel goed

    Leuk verjaardagscadeau 27 maart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.