winactie-win-een-jaar-koken-in-de-provence-van-marita-van-der-vyverIs koken en mooie verhalen voor jou een mooie combi, dan is deze winactie voor jou! Banger Sisters geeft namelijk het prachtige boek Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver weg. Dit boek staat vol met verhalen en recepten van een Zuid-Afrikaanse schrijfster in Frankrijk. Klinkt dat lekker of wat! Doe mee en wie weet kun jij straks lekker gaan lezen én kokkerellen.

 

een-jaar-koken-in-de-provenceEen jaar koken in de Provence –  Marita van der Vyver
De Zuid-Afrikaanse schrijfster Marita van der Vyver woont al jaren in de Provence met haar grote, samengestelde gezin.  Gelardeerd met verhalen over haar leven in Frankrijk vormt  Een jaar koken in de Provence  een heerlijk inspirerend boek om uit te koken en in te lezen.  De recepten in  Een jaar koken in de Provence  zijn eenvoudig te bereiden gerechten die Marita kookt voor haar vrienden en familie.  In de zomer eten ze samen aan een lange tafel onder de oude olijfboom in de tuin, in de andere seizoenen in de ruime woonkeuken van hun boerderij tussen de glooiende wijngaarden in Zuid-Frankrijk.

 

Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver et meer dan vijftig Provençaalse, mediterrane en Zuid-Afrikaanse recepten, als Baskische kip, Kaapse curry, citroen-meringuetaart, bobotie, meloensalade en Provençaalse groenteschotel.

Wat een heerlijk boek hé!
Ook kans maken? Stuur dan een mailtje met als onderwerp Een jaar koken in de Provence naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 15 juni 2018

written by

1 reactie op Winactie! Win Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver

  1. De Zuid Afrikaanse keuken is mij onbekend. Maar genieten doen we graag ik en mijn vent. De Kaapse curry voor hem en de citroen meringue-taart voor mij… Mmm daar droom ik van zo’n lekkernij !!
    Op vakantie gaan we niet het is te duur. Vandaar dat ik jullie dit gedichtje stuur. In de hoop Zuid Afrika en Frankrijk tegelijkertijd. In huis te halen en zo zonder spijt.
    Terug kunnen kijken op die heerlijke zomer van ‘18. Mag ik brutaal zijn en zeggen dat ik het verdien ? Om uitgekozen te worden als winnares. Heb ik geluk dan vieren we ‘t met een Frans wijntje uit fles 🙂
    De good times komen dan uit de keuken hier. Want koken doe ik met ontzettend veel plezier !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.