winactie-win-een-loving-vincent-filmpakketVanaf 26 oktober is de unieke film Loving Vincent te zien in de Nederlandse bioscopen. Misschien heb je de film al voorbij zien komen in De Wereld Draait Door, of zag je de bijzondere première in het Van Gogh Museum. Het is in ieder geval en film die je niet mag missen! Ook fan van Vincent? Doe dan mee met deze winactie, want Banger Sisters geeft maar liefst drie Loving Vincent filmpakketten weg!

 

loving-vincent-1Loving Vincent
Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen.

De verschillende mensen (allemaal geschilderd door Van Gogh) die hij tijdens zijn reis ontmoet, hebben elk hun eigen verhaal. Het blijkt moeilijk de waarheid over de getroebleerde Vincent te achterhalen. Gaandeweg schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.

Bekijk hier alvast de trailer van deze prachtige film.
Loving Vincent is de winnaar van de publieksprijs op het PAFF

loving-vincent-4
Voor filmliefhebbers is Loving Vincent een mustsee, want nog nooit eerder werd een film volledig met de hand geschilderd met olieverf op canvas: een uniek project en een unieke kijkervaring.
Een paar feitjes op een rij:
* 10 jaar geleden ontstond het idee voor de film, 7 jaar geleden zijn ze begonnen met de productie
* 125 kunstenaars werkten mee aan de film
* Zij kwamen uit meer dan 20 landen van over de hele wereld
* Samen schilderden zij 65.000 frames voor 90 minuten film

Banger Sisters mag maar liefst drie keer een Loving Vincent filmpakket weggeven met daarin de originele Loving Vincent soundtrack en het boek Kleur je eigen Van Gogh.

loving-vincent-2 loving-vincent-3

 

 

 

 

 

 

Ook kans maken? Stuur een mailtje met als onderwerp Loving Vincent naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je adresgegevens te vermelden, meedoen kan tot 31 oktober 2017

 

written by

2 reacties op Winactie! Win een Loving Vincent filmpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.