Zitten we maar mooi mee te kijken met die avondklok, allemaal voor 21:00 uur binnen. Maar wacht eens, kijken, binnen? Daar kunnen we wel wat leuks op bedenken! We geven gewoon een pakket weg met daarin drie super-spannend dvd’s!

Als we dan toch binnen moeten zitten met z’n allen dan kunnen we het maar beter gezellig maken natuurlijk en daarom geven we een pakket weg met daarin drie super-spannende dvd’s:

Fatman
In deze actiekomedie vertolkt Mel Gibson de rol van de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle. Omdat de overheid de subsidie heeft stopgezet is Chris veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit. Om zijn bedrijf in leven te houden, werkt Chris samen met het Amerikaanse leger en dwingt hij zijn personeel tot het maken van ander soort ‘speelgoed’. Alsof dat nog niet erg genoeg is, besluit de over het paard getilde 12-jarige Billy een hitman genaamd Skinny Man (Walton Goggings) in te huren. Billy kreeg tot zijn woede op kerstochtend alleen een stuk steenkool cadeau en besloot daarom de kerstman om te laten leggen. Wat de hitman niet weet, is dat er een zwaarbewapend leger rondloopt op het terrein van Chris en dat hij niet de eerste is die achter de Kerstman aan gaat…

Release datum: 11-02-2021 op DVD en reeds beschikbaar On Demand

Beyond the Edge
Hedendaags Moskou. Een getalenteerde gokker verzamelt een team van mensen met superkrachten om veel te winnen in een casino. Maar bij het spel komt hij terecht tegen een veel sterkere mystieke rivaal en belandt in een impasse, waardoor hijzelf en zijn team in gevaar komen. Om zijn vrienden en zijn vriendin te redden, zal hij tot het uiterste moeten gaan.

Release datum: 23-02-2021 op DVD en reeds beschikbaar On Demand


We Hunt Together
Deze grimmige kat-en-muisthriller gaat over de gevaarlijke kracht van begeerte en combineert spectaculaire beelden met morele diepgang.

Als Freddy, een ongelukkige jonge vrouw, bijna wordt aangerand bij een nachtclub, treedt Baba, een vroegere kindsoldaat, razendsnel en snoeihard op. De twee voelen zich direct verbonden, op een heel spannende manier. Al snel besluiten ze samen wraak te nemen op mensen uit Freddy’s verleden. Daarbij vormen Baba’s talent voor geweld en Freddy’s psychopathische trekjes een levensgevaarlijke combinatie. Kunnen de altijd ruziënde politie-inspecteurs Jackson Mendy en Lola Franks hun meningsverschillen lang genoeg laten rusten om het dodelijke duo te vangen?

Release datum: 23-02-2021 op DVD

Ook kans maken op dit super-spannende dvd pakket?
Stuur een mail met als onderwerp dvd pakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 maart 2021

written by

9 reacties op Winactie! Win een spannend dvd pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.