Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier en brengt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin. Ook in juli heeft Boomerang weer leuke series zoals Ninja Express, Mr. Bean & Teddy en natuurlijk Scooby-Doo en Tom & Jerry. We geven je graag de highlights van juli op Boomerang en geven daarnaast meteen een superleuk Boomerang pakket weg!

Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf. In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

We geven je graag de highlights van juli op Boomerang

Ninja Express seizoen 1
Stel je een bezorgservice voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgservice die niet wordt beperkt door tijd en ruimte. En als klap op de vuurpijl, wordt deze service gerund door drie kleine Ninja’s met ongelooflijke krachten.

Kijk vanaf 4 juli elke schooldag om 18:30 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Ninja Express bij Boomerang!

Boomerang’s beste vrienden Mr. Bean en Teddy
Mr Bean en Teddy zijn beste vrienden en hebben veel plezier samen. Boomerang viert hun vriendschap met marathons van The Mr Bean Animated Series.

Geniet van Boomerang’s beste vrienden Mr. Bean en Teddy met gloednieuwe afleveringen vanaf 16 juli, iedere zaterdag en zondag van 12:30 – 16:00 uur bij Boomerang.

Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry
Geniet samen met Scooby-Doo en Tom & Jerry van de zomer! Iedere dag zijn er afleveringen van Be Cool, Scooby-Doo!, de Tom en Jerry Show, Tom en Jerry in New York, en verschillende films te zien.
In Scooby-Doo komen spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur. Lach je stuk met het letterlijke kat-en-muisspel van Tom en Jerry. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.

Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry zie je elke dag vanaf 08:30 uur bij Boomerang.

Zoals je ziet valt er weer een hoop leuks te zien bij Boomerang! Banger Sisters geeft samen met Boomerang een superleuk pakket weg vol leuke hebbedingetjes. In dit pakket zit een Scooby – Doo! Stamper set , een Looney Tunes Colouring Set en een Boomerang Broodtrommel. Dit superleuke pakket zit verpakt in een tas van Tom & Jerry.

Ook kans maken op dit superleuke Boomerang pakket?
Stuur een mail met als onderwerp Boomerang naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 juli 2022

written by

2 reacties op Winactie! Win een superleuk Boomerang pakket met de Highlights van juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.