Het is een warrige tijd, ook voor onze kids, maar Boomerang blijft het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden. Lees hieronder de highlights van Boomerang in maart en doe mee met de winactie want we geven een superleuk een Boomerang prijzenpakket weg!

De highlights van augustus bij Boomerang

Tom en Jerry Show
Lach je stuk met dit letterlijke kat-en-muisspel in de Tom en Jerry Show. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.

De gloednieuwe afleveringen van de Tom en Jerry Show zie je van maandag 1 maart t/m zaterdag 13 maart elke dag om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

Boomerangs Beste Vrienden
Mr Bean wordt vergezeld door zijn trouwe sidekick Teddy, zijn altijd betrouwbare MINI, zijn mopperige hospita mevrouw Wicket en niet te vergeten haar boosaardige kat met één oog Scrapper. We volgen het leven van onze ongelukkige held bij alledaagse zaken die bij hem veranderen in een hilarisch avontuur. Plezier voor de hele familie.

De onafscheidelijke vrienden Mr Bean en Teddy zijn vanaf 20 maart elk weekend om 12:00 uur te zien tijdens Boomerangs Beste Vrienden.

Boomerang Speeltuin
Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Baby Looney Tunes, Flap de Hond, Kingdom Force, Machtige Mike, Agent Binky, en Grizzy en de Lemmings!

Je bent iedere dag om 09:00 en 17:00 uur uitgenodigd bij de Boomerang Speeltuin!

Zoals je ziet valt er weer een heleboel te zien bij Boomerang in maart!
En Banger Sisters mag een superleuk Boomerang prijzenpakket weg geven.

In dit Boomerang prijzenpakket zit een handdoek, badgeset en pen van Boomerang en Scooby-Doo glow in the dark stickers. Ook kans maken op dit superleuke Boomerang prijzenpakket?
Stuur een mailtje met als onderwerp Boomerang naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 maart 2021

written by

13 reacties op Winactie! Win een superleuk Boomerang prijzenpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.