Wat is er nu leuker dan samen van een gezellige avond genieten. Bij elkaar zitten, iets te knabbelen erbij en een spelletje. Een heel leuk spel om samen te doen is kwartetten. Als je dan ook nog één van de vele leuke Weetjeskwartetten speelt steek je daar ook nog wat van op, want De Weetjeskwartetten van Identity Games zijn leuk én leerzaam. Nog leuker, Banger Sisters mag maar liefst drie van deze Weetjeskwartetten weggeven. Doe mee en wie weet speel jij straks dit leuke en leerzame spelletje!

Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie! Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. Deze leerzame kwartetten bevatten grote kaarten die fijn vasthouden en die naast mooie afbeeldingen ook interessante weetjes bevatten.  Maak plezier en verbeter spelenderwijs je kennis over het menselijk lichaam, auto’s, dieren of een van de andere uiteenlopende onderwerpen van de Weetjes Kwartetten.

Onderstaande Weetjeskwartetten lichten we graag even voor je uit:


Menselijk lichaam Weetjeskwartet

Het Menselijk Lichaam Weetjeskwartet. Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en leukste weetjes. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je moet plassen wanneer je water hoort?


Paarden Weetjeskwartet
Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over paarden, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto’s en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten.


Vakantielanden Weetjeskwartet
Met het Landen Weetjes Kwartet leer je alles over de verschillende landen in de Europa. Kwartetten, het leukste kaartspel voor kinderen waarbij steeds vier kaarten bij elkaar gezocht worden. ‘Kwartet’!

Banger Sisters mag van elk Weetjeskwartet er eentje weggeven.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp het Weetjeskwartet van jouw keuze naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 27 september 2019

written by

3 reacties op Winactie! Win één van de drie Weetjeskwartetspellen!

  1. Leuheuk, mijn kleinzoon zou dit prachtig vinden, 29 september wordt hij 7 en is op dit moment heel erg met zijn lichaam bezig.
    Landen mag ook, want door omstandigheden kon hij met zijn Pa en Ma helaas niet naar het beloofde Spanje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.