Winactie Win een Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond!

Spelend leren, ontdekken en steeds slimmer worden, daar staat het speelgoed van VTech voor. Kleurige vriendjes waar kinderen uren mee kunnen spelen en tegelijk ook nog wat leren. Nieuw bij de VTech Zoef Zoef Dieren is het Hondenhok voor Hond Hero, een vrolijk hondenhok vol leuke elementen. Banger Sisters is dol op het vrolijke, educatieve speelgoed van VTech en geven daarom een Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond weg!

Vriendjes van dichtbij, kameraadjes voor altijd, de Zoef Zoef Dieren van VTech
Het fijnst speel je met je dierenvriendjes van dichtbij, vriendjes die misschien allang je allergrootste wens zijn. En dus wordt Zoef Zoef Dieren van VTech dit voorjaar uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe speelse kornuiten van dichtbij! Kalina Kat, Hidde Hond, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan zijn er klaar voor: spelen maar!

kat hond hamster haan schildpad

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo’n eigen kitten, pup, hamster, haantje of schildpad zijn het helemaal, omdat ze zo leuk, lief en veelzijdig zijn. De dierenvriendjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk. Op het baasje en op de eerder geïntroduceerde speelsets van Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s. Voor wie het fenomeen eerder ontging: spelen en leren gaan prima samen! Zoef Zoef Dieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuigelijke ontwikkeling en fantasierijk spelen. Met zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes per dierenvriendje wordt het vooral een vrolijke boel.

V-Tech Zoef zoef huisdieren Hond en hondenhok
Nieuw dit voorjaar is ook het Zoef Zoef Dieren Hondenhok. Geen straf, maar de droom van ieder hondje. Met evenzoveel spannende en speelse elementen is Hero Hond hier van meet af aan de koning te rijk. En het baasje niet minder!

Ook kans maken op het Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond?
stuur een mailtje met als onderwerp VTech Zoef Zoef Dieren naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 30 juni 2016

written by

10 reacties op Winactie: Win een Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond!

 1. wauw wat een super winactie van Bangersisters ! Ik doe heel graag mee ik ben ook dol op het vrolijke, educatieve speelgoed van VTech ! en doe heel graag mee voor dit prachtige Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond weg!

 2. Elijah is gek op honden. Hij kan niet wachten tot dat hij een hondje krijgt. Hij heeft zelfs al een naam voor zijn hondje. Mama en papa hebben beloofd als hij iets ouder is dat we dan een hondje voor hem kopen. Tot die tijd kan hij mooi oefenen met het hondje van VTech!

 3. Ooh wat leuk. Ik hoor zoveel goeds over zoef zoef.
  Ben. Zelf nu ook wel benieuwd.
  Dit hondenhok met hero de hond zou geweldig zijn voor mijn boefje bruce.
  Die zou dol enthousiast zijn.

 4. We duimen heeëeeeeeeel hard
  Zo leuk van zoef zoef het hondenhok.
  En.hero de ? zou hier zijn beste vriendje worden.
  Hij kan niet steeds met onze hond spelen en met hero de hond wel natuurlijk.
  Super leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.