Just Games brengt nu het knotsknettergekke kaartspel van Snollebollekes uit dat iedere gelegenheid een extra boost geeft! Van Links… Naar Rechts… Het kan in dit kaartspel alle kanten op! Snollebollekes – Het kaartspel is het spel om iedere spelavond te veranderen tot een hilarisch feestje! Banger Sisters mag een exemplaar van dit hilarische kaartspel van de Snollebollekes weggeven. Allemaal meedoen nondeju!

Gooi met de dobbelsteen en leg je kaarten strategisch weg om zoveel mogelijk stropdasjes te verdienen. Of boeien die stropdasjes je niet en zie jij je vrienden liever gekke dansjes doen, op elkaars rug rijden en de polonaise lopen? Nondeju, heb jij je keuze al gemaakt?

Snollebollekes is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek en media.
Na de eerste single “Vrouwkes” en de vele hits zoals “Springen Nondeju!”, “De Vloer is Lava” en natuurlijk “Links rechts” is Snollebollekes de onvermijdelijke smaakmaker van ‘festival tot koeienstal’. Ook is het de eerste Nederlandse feest-act ooit die het GelreDome meerdere keren uitverkocht en ruim 100 miljoen streams behaalde.

Kun je geen genoeg krijgen van Snollebollekes? Speel dan het kaartspel, dat je zelf kunt uitbreiden met partykaarten om hilarische fysieke uitdagingen aan te gaan. Als het dak er écht af mag en jullie willen ‘hakken, beuken, springen’, voeg dan de 18+-kaarten toe!
Snollebollekes – Het kaartspel is voor alle vrouwkes en mennekes die van een verrekkes lekker feest houden! En nu met z’n allen kaarten, nondeju!

Ook kans maken op dit hilarische kaartspel van de Snollebollekes?
Stuur een mail met al onderwerp Snollebollekes naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 november 2020

written by

14 reacties op Winactie! Win Het Snollebollekes Kaartspel!

  1. dit supermooie kaartspel van de snollebollekes is wel supermooi om te winnen heb namelijk een handicap in een beperking hoop dat ik dit supermooie snollebollekes kaartspel winnen mag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.