Pieter Konijn is al meer dan 100 jaar ieders favoriete kinderheld. Sinds dit voorjaar heeft hij ook zijn eigen bordspel: Pieter Konijn – Het avontuur in het bos en Banger Sisters mag er ééntje weggeven!

Vanaf 1 april stappen de allerkleinsten in de wereld van de vrolijke en dappere Pieter Konijn met het bordspel Pieter Konijn – Het avontuur in het bos. Pieter Konijn, bekend van de kinderboekenreeks van Beatrix Potter, is al meer dan 100 jaar favoriet bij groot en klein. Naast de boeken, tv-serie en de binnenkort te verschijnen film, gaan gezinnen nu ook samen met Pieter op avontuur in dit nieuwe bordspel. Verzamel in het bos voorwerpen zonder dat Ronald Rat je stopt. Degene die als eerste vijf voorwerpen heeft, is de winnaar van het spel!


Pieter Konijn – Het avontuur in het bos
Ga samen met je familie en vriendjes én Pieter Konijn op avontuur in het bos. Kies een van je favoriete diertjes uit het verhaal van Pieter Konijn en struin door het bos op zoek naar verborgen voorwerpen. Vind jij het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje? Maar let op! Ronald Rat en de andere slechteriken houden je goed in de gaten en proberen je te stoppen waar mogelijk. Puzzel je eigen bos in elkaar en verzamel als eerste de vijf voorwerpen!

Banger sisters mag dit ongelooflijk leuke spel van Pieter Konijn weggeven.
Ook kans maken?
Stuur een mailtje met als onderwerp Pieter Konijn naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 mei 2020

written by

8 reacties op Winactie! Win het spel Pieter Konijn – Het avontuur in het bos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.