Cinéart brengt op 5 maart de nieuwe documentaire van Amsterdamse filmmaakster Oeke Hoogendijk uit in de Nederlandse bioscopen: Mijn Rembrandt. In de film volgt Oeke een aantal interessante personen binnen de kunstwereld in hun liefde voor de grootmeester Rembrandt. Geen stoffige documentaire, maar een “epic art-thriller” zoals ze het zelf noemt en Banger Sisters mag kaartjes voor deze bijzondere film weggeven!

‘Een prachtige ode aan kunst van eigen bodem’ – Vogue

Mijn Rembrandt
In haar nieuwe documentaire duikt Oeke Hoogendijk (Het Nieuwe Rijksmuseum) in de wereld van de oude meesters. MIJN REMBRANDT is naar eigen zeggen ‘an epic art-thriller’ geworden, waarin de filmmaakster een fascinerend inzicht geeft in wat het werk van de Nederlandse meester zo bijzonder maakt en waarom zijn kunst mensen zo diep raakt. In een filmische mozaïek van aangrijpende verhalen leidt de grenzeloze passie voor Rembrandts schilderijen tot dramatische ontwikkelingen en verrassende plotwendingen.

Mijn Rembrandt ging op het IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam) in wereldpremière in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

Banger Sisters mag drie keer een setje met twee bioskaartjes weggeven voor deze prachtige film.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Mijn Rembrandt naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 februari 2020

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.